Test PCR pentru a călători cu doar 70 € în Centro Diagnóstico Calderón

Test PCR pentru a călători la doar 70€! Faceți testul COVID pentru a călători fără restricții.

În Centro Diagnóstico Calderón avem un nou test PCR de 70€ aprobat pentru călătorii aeriene și pentru diagnostic cu certificat CE-IVD care valorează două ținte.

Cine poate face pcr să călătorească?

Testul PCR pentru a călători pentru doar 70 de euro este disponibil atât pentru persoane fizice, cât și pentru afaceri și cu posibilitatea de a-l face acasă (contra cost).

Când voi obține rezultatele PCR?

Dacă veniți să faceți testul dimineața înainte de ora 11:30, veți obține rezultatele după ora 20:00 în aceeași zi. Dacă veniți mai târziu sau cota a fost completată, veți primi rezultatele a doua zi începând cu ora 19:30.

Rezultatele pot fi trimise prin e-mail sau pot veni la colectarea rezultatelor tipărite la laborator. Rezultatele sunt în engleză și spaniolă.

Trebuie Trebuie să fac o programare?

NU.

Fără programare. Vă rugăm să rețineți că o întâlnire nu poate fi pusă în funcțiune, la care se va răspunde în funcție de primul venit, primul servit. No appointment.

Mai multe informații despre programul și contactul nostru:

☎️ Pentru mai multe informații ne puteți apela la +34 964 22 02 16 sau prin formularul de contact făcând clic aici.
📍 Programul nostru este:

De luni până vineri între orele 8: 00-14: 00 și 16: 00-19: 00.

Sâmbăta de la 08:30 la 12:30.

Cum se efectuează testul Covid-19 PCR?

Acest tip de test se efectuează cu tampoane în două probe:

  • Un tampon nazofaringian: tamponul de bumbac se introduce prin nas și pe gât.
  • O probă orofaringiană: Tamponul este introdus direct în gât prin gură.

Dacă doriți să efectuați testele Covid pentru companii prin intermediul unui PCR, trebuie să știți că este testul de diagnostic cu cea mai mare sensibilitate pentru a detecta virusul în acest moment, sensibilitatea sa maximă fiind în a patra sau a cincea zi de infecție . Acest test nu detectează anticorpi (în cazul în care virusul a trecut deja), ci mai degrabă detectează dacă pacientul este infectat în acel moment sau nu.

Avem și alte teste COVID, cum ar fi PCR cu 4 ținte, testul antigenului, testul serologic calitativ și cantitativ pentru a evalua anticorpii împotriva covid-19.

Test PCR la doar 70€ pentru a călători.

Sunteți bineveniți !